Välkommen till Brf Sporren 4!

Om BRF Sporren 4

Brf Sporren 4 har ett fantastiskt läge i Stockholms kommun med närhet till tunnelbana, all upptänklig service och Farsta centrums stora och omtyckta galleria. En uppsjö av kafeér, restauranger och butiker och en härlig torghandel på 150 m avstånd!

Vi ligger mellan två sjöar, Magelungen och Drevviken och har nära till skog och natursköna promenad- och löpspår. Badhus och gym finns också inpå knuten, liksom fotbollsplan, badstränder med badbryggor, golfbana och andra rekreationsmöjligheter.

Vår bostadsrättsförening bildades år 2010 och omfattar ett enda flerbostadshus byggt 1959. Vi har en god och stabil ekonomi med låga månadsavgifter. Huset rymmer 36 lägenheter inklusive 9 hyresrätter. Det finns ett källarförråd till varje lägenhet och vi har ett gemensamt cykelförråd. Vi har löst sophanteringen med en egen miljöstation. Till föreningen hör också en utomhusparkering med 16 p-platser och 4 garage som hyrs ut.

Vi har på senare tid lagt ner en del resurser på att förbättra vår utemiljö, där vi gjort i ordning en fin, inhägnad grillplats med sittgrupper och satsat på nya planteringar.

VÄLKOMNA!