Information April 2018

April 2018

Under vintern har styrelsen arbetat med flera projekt av vilka två närmast förestående är: installation av fiber i huset samt ommålning och justering av hissen. Taket vid entrén ska också lagas nu när det blir varmare och vi kommer att göra en inspektion av fönster för att fastställa deras kondition och eventuella renoveringsbehov.

Hissen får en ansiktslyftning och korgen kommer att justeras så att den inte skrapar mot hisschaktet. Det kommer så klart att innebära vissa driftsstörningar men man lovar att minimera dem så långt det går. Våra försök att byta koden till entrédörren har tyvärr misslyckats av tekniska skäl – vi återkommer när det blir dags igen.

Fiberinstallationen kommer igång redan nästa vecka, d v s måndagen den 9 april. Vi kommer att äga vårt eget fibernät – en investering som möjliggör en väsentlig sänkning av kostnader för  TV- och internet. Den gamla ComHem-anslutningen är kvar för att underlätta en smidig övergång; föreningen kommer senare att teckna ett gruppavtal med en annan, billigare leverantör som kan erbjuda samma eller bättre utbud och inte låser oss i bindningstider. Styrelsen analyserar nu olika offerter och vi återkommer om vilken leverantör det blir.

Innan dess ska fibernätet installeras. Montörerna kommer att börja på vån 8 och installerar en våning per dag. De behöver tilllgång till era lägenheter för att dra in fibern. Den kommer att dras fram till punkten där den nuvarande ComHem anslutningen sitter. Har ni andra önskemål om placering, får ni kontakta Krister Edlund på tel 0705-21 81 00.

VIKTIGT ATT ALLA LÄGGER SINA NYCKLAR I TUBEN PÅ ENTRÉDÖRREN PÅ DEN AKTUELLA DAGEN!!!

Se monteringsschema:

Måndagen  9/4      vån 8
Tisdagen   10/4      vån 7
Onsdagen 11/4       vån 6
Torsdagen 12/4      vån 5
Fredagen   13/4       vån 4
Måndagen 16/4       vån 3
Tisdagen    17/4       vån 2
Onsdagen 18/4        vån 1
Tisdagen   19/4       bottenvåning

Den 6 maj 2018 ordnar vi en STÄD & GRILL-dag

Kl 10.00 samlas vi ute på gården

Vi behöver hjälpas åt med att göra det fint på gården efter vinterns härjningar. Sedan bjuder föreningen på en grillunch med kyckling- och lammkorv med tillbehör, saft, läsk och lättöl. Man får ta med sig annat till grillen om man vill, så klart!

Vi hoppas på en fin grannsamvaro och bra väder!

*   *     *

Det är nu också dags för vår bostadsrättsförenings

BRF SPORREN 4 – ÅRSSTÄMMA

som äger rum

DEN 29 MAJ 2018

KL 19.00 – 21.00

På Farsta Gård

Hjärtligt välkomna!

Styrelsen

 

Du gillar kanske också...