Information November 2017

Hej Granne!

Nu när sommaren är över vill vi informera om det aktuella läget i vår förening. Vecka 37 påbörjas uppfräschningen av vår utemiljö där våra grönytor får ny jord och nya planteringar medan entrétaket, staketet vid grillplatsen och trasiga stenläggningar blir lagade. Arbetena beräknas pågå i 2-3 veckor.

Vi har upphandlat en ny städfirma som ska sköta vårt trapphus och de börjar med en grundlig storstädning. Vår utemiljö är det däremot fortfarande vårt gemensamma ansvarar så se gärna till att inget skräp hamnar utanför sopbehållarna…
För att tydliggöra vad som gäller i vår bostadsrätts-förening ifråga om våra rättigheter och skyldigheter gentemot varandra, har vi skrivit ner Trivsel- och ordningsregler. Ta gärna en titt!

Styrelsen är också i färd med att skaffa en hemsida som ska möjliggöra för alla intresserade att hämta information om vår bostadsrättsförening. Det blir samtidigt en snabb källa till information för oss alla. Där kommer man att kunna läsa våra stadgar, årsmötesprotokoll, planerade underhållsarbeten, osv. Det kommer att finnas blanketter och kontaktfunktioner i den också. Vi återkommer när den blir klar, alltså ungefär om en månad.

Grillkvällen vi ordnade i helgen blev mycket trevlig och uppskattad. Vi hoppas att det kan bli en rolig tradition där allt fler kan våga sig ner och delta i gemenskapen !

Ha en fin höst!
Styrelsen

Du gillar kanske också...